Društvena odgovornost


Društvena odgovornost jedna je od osnovnih vrednosti na kojima se temelje principi i ciljevi poslovne politike TENT doo. Njen polazni element je održivi razvoj u proizvodnji i isporuci električne energije.

Ovo privredno društvo je i važan deo života ljudi u sredinama u kojima su njegovm pogoni. Njegov značaj i veličina stvaraju i odgovornost za kvalitet života u njima i ono tu odgovornost nosi sa punom ozbilj-nošću, ništa manjom od one koju ispoljava u svom osnovnom poslu.

Velika sredstva ulaže u razvoj omladinskog i masovnog sporta, pomažući rad klubova i organizaciju sportskih takmičenja.

Poseban vid aktivnog promovisanja osnovnih društvenih vrednosti TENT doo iskazuje tradicionalnom dodelom nagrada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola u okruženju i stipendija izuzetno uspešnim studentima.

TENT doo u skladu sa svojim mogucnostima dodeljuje stipendije uspesnim akademcima u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo. Indirektno uticemo na razvoj mladih strucnjaka iz svih oblasti.Komunikacija i saradnja sa studentima istrazivacima je jedan od nasih politika transfera znanja. Nasa biblioteka, u skladu sa politikom i pravilnkom kompanije, je na raspolaganju svim istrazivacima (kontakt za studente:  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ).

Usmeravajući svoju poslovnu politiku i na ovakve aktivnosti, ovo privredno društvo razume i ispoljava korporativnu odgovornost kao deo svoje misije u promociji kvaliteta i uspeha u svim oblastima života.